Graffiti muurschilderingen en bestellingen wandborden.
Wij leveren onze diensten in heel Nederland.

Een uniek graffiti kunstwerk als decoratie, in uw onderneming, winkel, op de slaapkamer van uw kind, in uw bedrijfspand: Altijd een unieke muurschildering! U krijgt iets dat bijzonder is en origineel zal blijven.

Wij verzorgen ook preventieve graffiti muurschilderingen zodat vandalisme en afbraak worden tegengegaan en hier gaat een duidelijke preventieve werking vanuit.

Een offerte vraagt u eenvoudig en vrijblijvend aan per mail of middels het contactformulier op deze website.

  • de maat van de gewenste muurschildering
  • soort afbeelding bv reclame schildering of decoratie
  • ondergrond van de afbeelding (stuc, spac, baksteen,structuurverf, ongeschilderd gips)

 

Wij zijn verder gespecialiseerd in het spuiten van muren en andere objecten samen met kinderen (ook met beperkingen) en volwassenen. Hier maken wij vaak projecten van op verzoek van welzijnsorganisaties, scholen en instellingen. Ook voor sportverenigingen hebben wij stoere en mooie opdrachten mogen verzorgen. De keuze is aan u: Laat u het spuiten aan ons vakkundig team over of wilt u dat wij hiervan een project maken met kinderen en/of volwassenen? In de PvCC kan het allemaal.

Project samen met kinderen met beperkingen voor de woonlocatie van de J.P v.d Bent Stichting in Enschede (april 201)

Opdracht voor Familie Pretpark de Waarbeek te Hengelo. Samen met 20 kinderen hebben wij een muur van maar liefst 25 meter breed mogen voorzien van een prachtige graffiti (juli 2017)

 

Graffiti op doek in opdracht van FC Twente. Dit doek hangt in de vakken 124 en 125 in de Grolsch Veste en is 14 meter breed en 2,40 hoog (April 2017)

    

Project voor en met kinderen voor (basis) scholen in de regio Twente. Deze muurplaat is met 8e groepers gespoten en heeft een mooie plek gekregen op het schoolplein van basisschool Honesch te Haaksbergen (januari 2017)

Projecten voor opvang en instellingen. Deze jungle muur mochten wij spuiten voor kinderopvang Babbeloes te Enschede (december 2016)

Slaapkamer muren (samen met uw kind v.a. 8 jaar)

 

De mooiste graffiti op slaapkamers laat je over aan het vakkundige PvCC team. Alle thema’s zijn te boeken. In ons team is alle expertise om geheel naar wens een muurschildering te maken.

Voetbal graffiti muurschilderingen boek je ook bij de PvCC.

Liever een verplaatsbare schildering op een plaat van MDF? Dan bestel je gewoon een wandbord bij de PvCC.

Wandborden zijn gemaakt van MDF materiaal en leverbaar in 3 verschillende afmetingen met vrije naamkeuze en 5 kleuren naar keuze. Uw bestelling kan indien gewenst aangevuld worden met persoonlijke wensen in overleg zoals een voetbal, een skateboard, een muzieknoot, een animatiefiguur, cartoons, een balletschoen enzovoorts. Zodra de bestelling gereed is ontvangt u een bericht en kan de bestelling afgehaald of worden bezorgd indien gewenst. Informatie tarieven bezorging op aanvraag.

Wandbord 1.22 x 61 cm: € 59,00
Wandbord 1.22 x 81 cm € 79,00
Wandbord 2.44 x 1.22 € 149,00

Graffiti op speciale objecten?

Wij pimpen ook protheses en spalken voor klanten. Jurrien hebben wij blij mogen maken met een schildering op zijn beenprothese. Thorsten hebben wij blij mogen maken met een stoere graffiti spalk. Ook borden voor rolstoelen en alle denkbare objecten verfraaien wij voor jullie.