Graffiti kinderfeestjes (geschikt v.a  7 jaar tot 16 jaar)
Bewezen de leukste met de allermooiste resultaten!

Met stip de allerleukste en stoerste feestjes. We hebben niet voor niets in 2016 en 2017 meer dan 50 top-beoordelingen mogen ontvangen van onze klanten met het maximale aantal te behalen sterren. Daar hoeven wij onszelf dus niet meer te promoten. Bij onze indoor feestjes zorgen wij voor de ranja en wat lekkers. Dat zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Bescherming en de vakkundige afwerking is ook inclusief. Succes is gegarandeerd: Wel of niet creatief? Het maakt helemaal niets uit!

Onze feestjes zijn een geweldige kennismaking met graffiti kunst. Kids spuiten hun eigen naam of een ander kreet en wij zorgen voor de afwerking. Wij verzorgen deze feestjes het gehele jaar door op onze locatie in Almelo en in de periode van 15 april tot 15 oktober in Enschede (Boekelo) en natuurlijk het gehele jaar outdoor op diverse locaties in de regio Twente en door heel Nederland op aanvraag.

    

Tip van ouders voor ouders die het feestje van hun kind bij ons vierden: Vier je feestje samen en deel de kosten. De meest gehoorde opmerking na afloop van onze feestjes is dat ze de vergoeding meer dan waard vinden door de aandacht, tijd en prachtige kunstwerken die mee naar huis gaan en de goede verzorging.
Wij maken samen met jullie kids de allermooiste wandplaten met onze professionele hulp en aandacht.

kinderfeestje

Graffiti feestje op jullie locatie in de regio Twente of buiten de regio in Nederland? 

Op kou kan jij je prima kleden en regen is ook goed te omzeilen dus boek je feestje het hele jaar outdoor.

Vraag ons naar de mogelijkheden.
Wij zorgen altijd dat alles schoon blijft en indien gewenst zoeken wij naar een pleintje, viaduct of grasveld in jouw buurt. Zorgen jullie voor een droog plekje onder de carport of een partytent o.i.d bij regen? Mooi zo: dan zijn we er klaar voor!

Duur: 2 uur
Waar: Door heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Vergoeding reiskosten/reistijd op aanvraag.
Kosten € 17,95 per kind (v.a. 8 kids)
Inclusief groot wandbord (1.22 x 61 cm) gebruik van alle spuitbussen, mondkapjes, brillen en de vakkundige afwerking door onze graffiti artiest.
Natuurlijk werken wij ook met kleinere en grotere groepen (1-100 personen) en kunnen wij bij grotere groepen vaak kortingen aanbieden. Ook voor kleinere groepen stuur je ons een berichtje.

Graffiti kinderfeestjes in de PvCC (Almelo & Enschede) 

Een graffiti kinderfeestje met alle ingrediënten om van jouw feestje een unieke belevenis te maken. 2 begeleiders gaan gratis mee en krijgen een arrangement inclusief koffie/thee en wat lekkers.
Nergens geen omkijken naar en geen rommel in jouw huis. Dat is nog eens fijn! Wij maken samen met jullie de mooiste graffiti wandborden en zorgen voor een strakke afwerking. Je kiest je gewenste naam of kreet en wij maken met jullie een kunstwerk.

Inclusief goede bescherming en alle materialen (wandbord 1.22 x 61 cm en spuitbussen in alle kleuren van de regenboog) en geen extra betalingen voor bescherming want zeg nu eerlijk? Goede bescherming is verplicht en daarom altijd inclusief en tijdens onze kinderfeestjes. Wij werken met categorie mondkapjes die geschikt zijn voor het graffiti spuiten (Categorie PFF2 maskers en veiligheidsbrillen)

Inclusief vakkundige afwerking door de artiest dus altijd een vette creatie mee naar huis of het kind nu heel creatief is of wat minder.
Onze feestjes zijn ook nog eens verzorgd.
Jullie eigen feesttafel met ranja en wat lekkers staat voor jullie klaar bij binnenkomst.

LOCATIE BOEKELO (ENSCHEDE)

Graffiti letters feestjes: Te boeken in de periode van 15 april tot 15 oktober op woensdag (na schooltijd) en op de zaterdag om 11:00 uur/13:00 uur/15:00 uur.
(met uitzondering van schoolvakanties)
Locatie Boekelo is tijdens de koudere maanden gesloten! Je bent van harte welkom in Almelo. Woon je in Enschede dan hebben wij altijd een leuke Almelo aanbieding. Vraag ons hiernaar!

LOCATIE ALMELO

Graffiti letter feestjes of graffiti art feestjes (geef bij de boeking dus even je voorkeur aan)
Het gehele jaar te boeken m.u.v. de schoolvakanties op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdagochtend (11:30 uur) en zaterdagmiddag (13:30 uur en 15:30 uur)
Door de weeks boek je natuurlijk na schooltijd je graffiti feest. Om 14:30 uur en 16:00 uur kan je jouw feestje starten.

Prijzen kinderfeestjes PvCC
Wat zit er bij de prijs in?
Een groot wandbord van 1.22 x 61 cm voor iedere deelnemer.
Gebruik van kwalitatief goede spuitbussen in alle kleuren van de regenboog.
Mondkapjes, brillen en bescherming.
Ranja en wat lekkers voor iedere deelnemer.
Een arrangement met koffie/thee en wat lekkers voor max. 2 begeleiders. Extra begeleiders op aanvraag.
Hulp en instructies bij het spuiten en de vakkundige afwerking door onze graffiti specialist.
Een groot en mooi kunstwerk mee naar huis voor op je slaapkamer. Dat is nog eens cool!

Een feestje voor 4/5 kinderen € 24,95 per deelnemer (duur 1 uur en 30 min)
Een feestje voor 6 kinderen € 22,95 per deelnemer (duur ca. 2 uur)
Een feestje voor  7 kinderen € 20,95 per deelnemer (duur ca. 2 uur)
Een feestje voor 8 kinderen kost € 19,95 per deelnemer (duur ca. 2 uur en 15 min)
Een feestje voor 9/10 kinderen kost € 18,95 per deelnemer (duur ca. 2 uur en 30 min)
Een feestje voor 11 of meer kinderen? Vraag ons naar de prijzen.

Het is niet toegestaan zelf etenswaren en/of drinken mee te nemen. Kinderen die een allergie hebben zijn hier natuurlijk van uitgezonderd. Bij de boeking het aantal kinderen en de leeftijd even doorgeven. Tot 2 weken voor aanvang van het kinderfeest kan het aantal kinderen (zonder kosten) gewijzigd worden (indien er beschikbaarheid is voor meer kinderen)

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen en lees je onderaan op de homepagina van deze website.