Graffiti kinderfeestjes (geschikt voor jongens en meiden v.a. 7 jaar)
Bewezen de leukste, stoerste en met de allermooiste resultaten!

Met stip de allerleukste en stoerste feestjes. We hebben niet voor niets in 2017/2018 meer dan 50 top-beoordelingen mogen ontvangen van onze klanten met het maximale aantal te behalen sterren. Daar hoeven wij onszelf dus niet meer te promoten. Bij onze indoor feestjes zorgen wij voor de ranja en wat lekkers. Dat zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Bescherming en de vakkundige afwerking is ook inclusief. Succes is gegarandeerd: Wel of niet creatief? Het maakt helemaal niets uit! Super cool voor jongens en meiden! Onze kinderfeestjes & workshops zijn speciaal voor kinderen v.a. 7 tot 16 jaar oud.

Onze feestjes zijn een geweldige kennismaking met graffiti kunst. De kinderen spuiten hun eigen naam of een ander kreet en wij zorgen voor de afwerking. Wij verzorgen deze feestjes het gehele jaar door op onze locatie in Almelo en in de periode van 1 mei tot 1 oktober in Enschede (Boekelo) en natuurlijk het gehele jaar outdoor op diverse locaties in de regio Twente en door heel Nederland op aanvraag.

De meest gehoorde opmerking na afloop van onze feestjes is dat ze de vergoeding meer dan waard vinden door de aandacht, tijd en prachtige kunstwerken die mee naar huis gaan en de goede verzorging.
Wij maken samen met jullie kids de allermooiste wandplaten met onze professionele hulp en aandacht.

kinderfeestje

Graffiti feestje op jullie locatie in de regio Twente of buiten de regio in Nederland? 

Op kou kan jij je prima kleden en regen is ook goed te omzeilen dus boek je feestje het hele jaar outdoor.

Vraag ons naar de mogelijkheden.
Wij zorgen altijd dat alles schoon blijft en indien gewenst zoeken wij naar een pleintje, viaduct of grasveld in jouw buurt. Zorgen jullie voor een droog plekje onder de carport of een partytent o.i.d bij regen? Mooi zo: dan zijn we er klaar voor!

Duur: Afhankelijk van aantal deelnemers.
Waar: Door heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Vergoeding reiskosten/reistijd op aanvraag.
Kosten € 18,95 per kind (v.a. 8 kids)
Inclusief groot wandbord (1.22 x 61 cm) gebruik van alle spuitbussen, mondkapjes, brillen en de vakkundige afwerking door onze graffiti artiest.

Graffiti kinderfeestjes in de PvCC (Almelo) 

Een graffiti kinderfeestje met alle ingrediënten om van jouw feestje een unieke belevenis te maken. Ouders en begeleiders gaan gratis mee en krijgen een arrangement inclusief koffie/thee en wat lekkers.
Nergens geen omkijken naar en geen rommel in jouw huis. Dat is nog eens fijn! Wij maken samen met jullie de mooiste graffiti wandborden en zorgen voor een strakke afwerking. Je kiest je gewenste naam of kreet en wij helpen je met spuiten en verzorgen een prachtige afwerking. Succes gegarandeerd. Is je kind creatief of juist niet? In de PvCC maakt dat helemaal niets uit. Iedereen vind het een geweldige activiteit en alle kinderen gaat trots weer naar huis met een prachtig aandenken.

Onze kinderfeestjes zijn inclusief goede bescherming en alle materialen en een groot wandbord van 1.22 x 61 cm (breedte x hoogte) en spuitbussen op water en/of acrylbasis in alle kleuren van de regenboog en geen extra (verborgen) betalingen voor bescherming want zeg nu eerlijk? Goede bescherming is verplicht en daarom altijd inclusief en tijdens onze kinderfeestjes. Wij werken met categorie mondkapjes die geschikt zijn voor het graffiti spuiten (Categorie PFF2 maskers en veiligheidsbrillen) De wandborden kunnen in bijna alle personenauto’s vervoerd worden.

Inclusief vakkundige afwerking door de artiest dus altijd een vette creatie mee naar huis of het kind nu heel creatief is of wat minder. In onze ateliers kan je naast graffiti spuiten ook even tekenen of spellen spelen dus vervelen zit er absoluut niet in.
Jullie eigen feesttafel met ranja en wat lekkers staat voor jullie klaar bij binnenkomst.

LOCATIE ALMELO (Inloop aan de Aa, Schuttenstraat 3-7, Centrum)

Wat zit er bij de prijs in?
Een groot wandbord van 1.22 x 61 cm voor iedere deelnemer.
Gebruik van kwalitatief goede spuitbussen op water/acrylbasis in alle kleuren van de regenboog.
Mondkapjes, brillen en bescherming.
Ranja en wat lekkers voor iedere deelnemer.
Een arrangement met koffie/thee en wat lekkers voor de begeleiders.
Hulp en instructies bij het spuiten en de vakkundige afwerking door onze graffiti specialist.
Een prachtig graffiti kunstwerk mee naar huis voor op je slaapkamer.
Begeleiding door de artiesten uit het PvCC team (Tyson, Jordy, Remy of Stanley)

In 2018 zijn onze feestjes te boeken v.a. 8 deelnemers. Meer en minder op aanvraag.

Onze kinderfeestjes zijn in 2018 te reserveren voor groepen van 8 kinderen (of meer) op woensdag en zaterdag op de locatie Almelo centrum.

Woensdagmiddag om 14:15 uur
Woensdagmiddag om 16:15 uur

Zaterdag om 14:00 uur
Zaterdag om 16:00 uur

8 personen:  € 159,00 euro all-in
(extra kind € 18,95)

Op de reservering van onze kinderfeestjes zijn de volgende annuleringstarieven van toepassing: Indien na de reservering tot de aanvangsdatum van de uitvoering van de werkzaamheden, de overeenkomst geannuleerd dan wel gewijzigd wordt dan gelden de volgende tarieven welke ook van toepassing zijn bij wijzigingen in het aantal deelnemers.
Annulering tot 4 weken voor de aanvangsdatum: 25% van de totale som.
Annulering tot 2 weken voor de aanvangsdatum: 50 % van de totale som.
Annulering tot 1 week voor de aanvangsdatum: 75% van de totale som

LOCATIE ENSCHEDE Geopend van 1/5 tot 1/10 (koude maanden gesloten)

Te boeken in de periode van 1 mei tot 1 oktober.
Locatie Enschede/Boekelo is tijdens de koudere maanden gesloten! Je bent van harte welkom in Almelo. De reistijd van het atelier in Boekelo naar Almelo is slechts 20 minuten en wij hebben eigen parkeerplaatsen beschikbaar dus betalen voor parkeren is (meestal) niet nodig.

Het is niet toegestaan zelf etenswaren en/of drinken mee te nemen. Kinderen die een allergie hebben zijn hier natuurlijk van uitgezonderd.

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen en lees je onderaan op de homepagina van deze website.