Kids do days schoolvakanties (v.a. 7 tot 14 jaar)

Iedere schoolvakantie organiseren wij een unieke en stoere kids-do-day voor kids van 7 tot 14 jaar. In de ochtend krijg jij een workshop graffiti wandbord spuiten en natuurlijk zorgen wij voor de perfecte afwerking nadien. Deze dag is compleet verzorgd: drinken, tussendoortjes en een lekkere lunch is inbegrepen. In het middagprogramma gaan we on tour. Elke kids do day organiseren wij weer unieke projecten. Heb je al eens meegedaan met een do-day? Super gaaf!

We spuiten caravans, muren en auto’s en gaan na afloop natuurlijk op een stoere foto die jouw altijd zal herinneren aan een unieke en stoere dag.

De allerleukste dag in de PvCC van 10 uur tot 17 uur.

All-in kosten inclusief workshop wandplaat spuiten + afwerking + complete verzorging + middagactiviteiten + lunch + bescherming en spuitbussen en natuurlijk je eigen wandplaat van 1.22 x 61 cm € 69,95 euro.

De allergaafste dag in de regio Twente en weer naar huis met een stoer wandbord.
Kids do day is inmiddels een begrip in de regio. Elke do-day gaan wij een samenwerking aan met een ander bedrijf of instelling.

De herfst-kids-do-day 2016 was in samenwerking met Susanne’s knutselheukske uit Haakbergen.
De kerst-kids-do-day 2016 was in samenwerking met Landrijk de Reesprong uit Buurse en met SD Bouw & Handel uit Haaksbergen.
De meivakantie kids-d0-day 2017 was in samenwerking met de kidsclub van FC Twente en toen hebben we samen met de 14 deelnemers een mega stadion graffiti gespoten voor de vakken 124 en 125 in het stadion. FC Twente was super tevreden met het vette resultaat en wij zijn super trots op alle kids.

 

        

Kids do day zomer 2017 was in samenwerking met Familie Pretpark de Waarbeek. Het was een dag om nooit meer te vergeten met een prachtig resultaat. We hebben in de krant gestaan en het pretpark nodigt ons van harte uit om nog eens een samenwerking aan te gaan.
       

Doe jij mee met de volgende editie? Dan moet je even geduld hebben want de volgende editie zal plaats vinden in de kerstvakantie. Voel je welkom! Alvast aanmelden om zeker te zijn van deelname? Dat kan!