Jouw zoon/dochter tussen 9 en 16 jaar mee laten doen aan een unieke graffiti cursus in 2018? In 2017 zijn 20 jongens en meiden gestart in Enschede en wat jij gaat doen is uniek en alleen bij de PvCC te boeken. Mis het dus niet!

Graffiti lessen volgen in Almelo (2018) en samen met ons een stoere activiteit ondernemen?

Ons programma komt in aanmerking voor volledige vergoeding vanuit het Jeugdsport/cultuurfonds Almelo. 

Gedurende  6 dagdelen van 3 uren gaan wij in 2018 samen aan het werk en sluiten we af met een stoer graffiti project. Dit is stoerste programma dat je ooit gevolgd hebt en je creativiteit, vermogen om samen te werken en zelfvertrouwen krijgen een lekkere boost. Natuurlijk neem jij jouw eigen kunstwerken mee naar huis! Daarnaast ga jij leren hoe je samen met jouw eigen groep tot een succesvol project komt. We zetten o.a. de hippe tool graffiti in om jouw te laten zien dat creativiteit leuk en gezond is in een tijd die vol zit met beeldschermen en online gamen.  De jeugd zal ervaren hoe leuk verbinden, samenwerken en graffitikunsten werkelijk zijn. Een waardevol en creatief programma juist in een tijd waar mobiele telefoons, computers en gamen de overmacht lijkt te krijgen.

Groep 1 (vrijdag) start op vrijdag 9 februari 2018 om 16:30 uur tot 19:30 uur. De lessen worden gegeven op onze Almelo locatie aan de Inloop aan de Aa, Schuttenstraat 3-7 te Almelo. Noteer elke tweede vrijdag van de maanden februari, maart, april, mei, juli en juli 2018 alvast in je agenda.

Groep 2 (maandag) start op maandag 9 april 2018 om 16:30 uur tot 19:30 uur. De lessen worden gegeven op onze Almelo locatie aan de Inloop aan de Aa, Schuttenstraat 3-7 te Almelo. Noteer elke tweede maandag van de maanden april, mei, juni, juli, september en oktober 2018 alvast in je agenda.
(aanmelden voor deze groep kan tot uiterlijk 20 februari a.s. vol is vol)

Groep 3 (dinsdag) start op dinsdag 1 mei 2018 om 16:30 uur tot 19:30 uur. De lessen worden gegeven op onze Almelo aan de Inloop aan de Aa, Schuttenstraat 3-7 te Almelo. Noteer elke eerste dinsdag van de maanden mei, juni, juli, september, oktober en november 2018 alvast in je agenda.
(aanmelden voor deze groep kan tot uiterlijk 20 maart a.s. vol is vol)

Meer weten over deelname middels het Jeugd sport/cultuurfonds? Wij helpen je verder.

 

 

Inhoud van het graffiti programma 2018
Hoe zet ik een project op samen met mijn groep?
Tekenen, creatief ontwikkelen en plezier ervaren gedurende de lessen en activiteit.
Waar mag ik legaal oefenen met spuitbussen en hoe ga ik om met gebruik van de openbare ruimte?
Samenwerken, groeien in zelfvertrouwen en succes ervaren!
De basis leren in het omgaan met een spuitbus en samen het project uitvoeren.

De all-in prijs voor deelname aan ons halfjaar programma is € 299 (inclusief 21% btw) en inclusief alle lessen, onbeperkt drinken, broodjes en soep tijdens het programma en natuurlijk gebruik van alle lesmaterialen zoals mondkapjes, kwalitatief goede en gezonde spuitbussen op water/acrylbasis en een teken startpakket en deelname aan een stoere activiteit gedurende het 2018 programma in Almelo.

Aanmelden?

Stuur ons een email: wendy@pvcc.nl of gebruik ons (contactformulier) (let op: onze reactie kan in het postvak ongewenst terecht komen)
In je mail graag de volledige naam, adres, postcode en woonplaats aangeven. Verder graag de geboortedatum en eventuele bijzonderheden die wij moeten weten voor aanvang en het telefoonnummer waarop wij je kunnen bereiken.

In april en in september 2018 start er weer een jaarcursus op de locatie in Enschede/Hengelo. Meer informatie volgt.

Mis dit niet! Wij maken er een graffiti feest van zoals jullie van de PvCC gewend zijn.

Uniek in Nederland en alleen bij ons te boeken!

Ben jij erbij?