Project in opdracht van Familie Pretpark de Waarbeek 24/07/2017, uitvoering PvCC i.s.m. Joris ten Vaarwerk en 20 kinderen/jongeren in de leeftijd van 9 tot 16 jaar.

De PvCC denkt met jullie mee. Geheel naar jullie wensen verzorgen wij de mooiste muurschilderingen en projecten. Of je het aan ons over laat of ons samen met jullie of jullie kids/jongeren aan het werk zet: het kan in de PvCC.

Voor FC Twente hebben wij samen met 14 kinderen een mega stadion graffiti mogen spuiten en voor diverse scholen hebben wij mooiste kunstwerken mogen maken (met kinderen)

Wil jij ook een PvCC metamorfose in jullie bedrijf, instelling, school o.i.d? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Jungle kamer voor de BSO boys (december 2016) Kinderopvang Babbeloes te Enschede 

 

Project FC Twente (april 2017) 

In april 2017 hebben wij voor FC Twente de nieuwe stadion graffiti voor de vakken 124 en 125 van maar liefst 15 meter breed en 2.40 meter hoog mogen spuiten tijdens onze stoere kids-do-day meivakantie 2017.

14 jongens en meiden in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar hebben ons tijdens kids-d0-day in de meivakantie 2017 geholpen het mega spandoek te spuiten voor de vakken 124 en 125 in de Grolsch Veste. Wat een prachtige dag in samenwerking met de FC Twente kidsclub en Mr graffiti.

 

 

Kortom: Bij ons moet je zijn voor de bijzondere opdrachten! Informeer gerust naar alle mogelijkheden!

Familie projecten
Ook maken wij samen met particulieren mooie graffiti kunstwerken naar eigen wens en thema. Hierboven zie een een 4-luik gemaakt door Marjan en Henk en hun kids tijdens een familie-workshop in de PvCC.
Een super leuke middag samen en wij zorgen indien gewenst altijd voor de perfecte afwerking en koppeling van de platen naar wens (in het midden zie je hier een uiltje)

Ook voor activiteiten voor jullie instelling, basisschool of voorgezet onderwijs ben je bij ons aan het juiste adres. Een mooie muurschildering of grote muurplaat spuiten samen met leerlingen is ons vertrouwd. Een super gave activiteit en een prachtig resultaat voor jullie school.

Projecten basisscholen

Een resultaat van een workshop met schoolkinderen van basisschool Honesch uit Haaksbergen en dit kan zowel op onze locatie of eigen locatie verzorgd worden. Meer informatie? Informeren naar de kosten? Stuur ons even een berichtje.

Project JP v.d. Bent Stichting (april 2017) 

Wij verzorgen workshops op locatie. Samen met ons team op die lange saaie muur een mooie muurschildering aanbrengen? Dit verzorgen wij tot in de puntjes. In 2017 hebben wij samen met kinderen van de J.P v.d Bent Stichting gewerkt aan een mooi project. Een succeservaring waar nog lang over gesproken zal worden door deze kinderen.

Projecten voor basisschoolkinderen en instellingen (kids-do-day’s en opdrachten) 

Wij werken voor instellingen en bedrijven en organiseren stoere graffiti evenementen/workshops voor kinderen. Opdrachtgevers van de PvCC zijn o.a. Scoop Welzijn Almelo, ViVa zomerwijkspelen Enschede, Gemeente Enschede, AOC Enschede, Op weg coaching, Bureau Zom, Dorpsraad Glanerbrug, JP vd bent Stichting, FC Twente, Familie Pretpark de Waarbeek enz.