Project in opdracht van Familie Pretpark de Waarbeek 24/07/2017.

Bij ons klop je aan voor alle projecten: Groot of klein, altijd een succes met een prachtig resultaat.

De PvCC denkt met jullie mee. Geheel naar jullie wensen verzorgen wij de mooiste muurschilderingen en projecten. Of je het aan ons over laat of ons samen met jullie of jullie kids/jongeren aan het werk zet: het kan in de PvCC.

Voor FC Twente hebben wij samen met 14 kinderen een mega stadion graffiti mogen spuiten en voor diverse scholen hebben wij mooiste kunstwerken mogen maken (met kinderen)

Wil jij ook een PvCC metamorfose in jullie bedrijf, instelling, school o.i.d? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Ongewenste bekladdering tegengaan? Laat ons een mooie schildering aanbrengen. Hier gaat een sterk preventieve werking vanuit en scheelt aanzienlijk in kosten ten opzichte van het steeds weer laten reinigen van een muur of ander object.

    

Project oktober 2017 in opdracht van Euregio Bedrijvenpark te Enschede. Transformator huisjes (fase 1) opfleuren om hiermee ongewenste bekladdering tegen te gaan en de omgeving op te fleuren. De muurschildering is hier gespoten naar eigen wens en eigen schets. Wij kunnen natuurlijk ook voor u ontwerpen.

 

Jungle kamer voor de BSO boys (december 2016) Kinderopvang Babbeloes te Enschede 

 

Project FC Twente (april 2017) 

In april 2017 hebben wij voor FC Twente de nieuwe stadion graffiti voor de vakken 124 en 125 van maar liefst 15 meter breed en 2.40 meter hoog mogen spuiten tijdens onze stoere kids-do-day meivakantie 2017.

14 jongens en meiden in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar hebben ons tijdens kids-d0-day in de meivakantie 2017 geholpen het mega spandoek te spuiten voor de vakken 124 en 125 in de Grolsch Veste. Wat een prachtige dag in samenwerking met de FC Twente kidsclub en Mr graffiti.

 

 

Kortom: Bij ons moet je zijn voor de bijzondere opdrachten! Informeer gerust naar alle mogelijkheden!

 

Ook voor activiteiten voor jullie instelling, basisschool of voorgezet onderwijs ben je bij ons aan het juiste adres. Een mooie muurschildering of grote muurplaat spuiten samen met leerlingen is ons vertrouwd. Een super gave activiteit en een prachtig resultaat voor jullie school.

Projecten basisscholen

Een resultaat van een workshop met schoolkinderen van basisschool Honesch uit Haaksbergen en dit kan zowel op onze locatie of eigen locatie verzorgd worden. Meer informatie? Informeren naar de kosten? Stuur ons even een berichtje.

            

 

        

Project 

OBS de Blokstoeke Westerhaar – Vriezenveensewijk. Schoolplein pimpen met alle leerlingen van groep 1 tot en met groep 8. Wat een prachtige resultaten!

Project

JP v.d. Bent Stichting (april 2017) 

Wij verzorgen workshops op locatie. Samen met ons team op die lange saaie muur een mooie muurschildering aanbrengen? Dit verzorgen wij tot in de puntjes. In 2017 hebben wij samen met kinderen van de J.P v.d Bent Stichting gewerkt aan een mooi project. Een succeservaring waar nog lang over gesproken zal worden door deze kinderen.

Projecten voor basisschoolkinderen en instellingen (kids-do-day’s en opdrachten) 

Wij werken voor instellingen en bedrijven en organiseren stoere graffiti evenementen/workshops voor kinderen. Opdrachtgevers van de PvCC zijn o.a. Scoop Welzijn Almelo, ViVa zomerwijkspelen Enschede, Gemeente Enschede, AOC Enschede, Op weg coaching, Bureau Zom, Dorpsraad Glanerbrug, JP vd bent Stichting, FC Twente, Familie Pretpark de Waarbeek enz.