Het team van de PvCC werkt met passie en liefde voor de kunst en de mens. Wij werken o.a. voor particulieren, instellingen, bedrijven, zorginstanties, Gemeenten en welzijnsorganisaties. Wij werken voor volwassenen en voor kinderen.

Met vestigingen in Almelo & Enschede zijn voor de gehele regio Twente goed bereikbaar.

Binnen ons team is alle ervaring aanwezig op zowel het gebied van coachen, begeleiden en kunst en dat maakt ons ook HET graffiti team van Twente. Onze focus ligt op het creatief coachen met graffiti als hippe tool. Natuurlijk kun je in de PvCC ook tekenen, schilderen en knutselen.

Het PvCC team
Wendy
Coach, teamleider, sociaal cultureel werker, planner en bedrijfshulpverlener.
Remy Hofman (links op foto)
Graffiti artiest uit Almelo met specialisatie graffiti muurschilderingen, workshops, activiteiten voor volwassenen en bedrijfshulpverlener.
Tyson ten Vaarwerk (rechts op foto)
Graffiti artiest uit Hengelo met specialisatie kinderfeestjes, graffiti letters, voetbalkamers en bedrijfshulpverlener.

Binnen de PvCC hebben we vaste samenwerkingspartners.

Emar Reinita: Kunstenaar uit Almelo. Uitvoering realistische muurschilderingen met kwast of spuitbus. Uitvoering art kinderfeestjes locatie Almelo (2e van rechts op de foto)
Joris ten Vaarwerk: Samen met Joris verzorgen wij de graffiti classes in de PvCC.
Element X Customs: Samenwerken op het gebied van design en bedrukken van kleding.

(Teamleden Remy & Tyson tijdens een workshop in de PvCC)

In 2017 zijn 20 kinderen gestart in een graffiti privé-class. Werken aan groei met de tool graffiti. Een succeservaring in zelfvertrouwen, samenwerken en creativiteit. Uniek in Nederland en een geschikt voor kinderen tussen 9 en 16 jaar.

In de PvCC werken wij constant aan veiligheid, gezondheid en innovatie. Elk teamlid heeft een geldige BHV certificering en daarnaast werken wij met goedgekeurde categorie FFP2 mondkapjes die aan alle eisen voor het graffiti spuiten voldoen. Veiligheidsbrillen en bescherming voor handen en kleding is aanwezig. Daarnaast werken wij met de minst schadelijke spuitbussen op onze kinderfeestjes.

Beleef het mee in de PvCC!

Kinderfeest
Bedrijfsfeest
Verenigingsactiviteit
Privé-classes
Kids-do-day
Vrijgezellenfeest
Evenementen
Projecten
Workshops
Trainingen