Workshops (2018)

Een compleet verzorgde workshop beleven met ons gezellige en vakkundige team? Een gaaf teamuitje of personeelsfeest. Allemaal een eigen kunstwerk spuiten of samen een groot kunstwerk voor op de zaak?De wandborden die tijdens de workshops gespoten worden krijgen een afwerking op het allerhoogste niveau. Bij workshops gaan we samen tekenen, schetsen en nadenken over het gewenste resultaat. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden tijdens onze workshops.

Workshops voor volwassenen zijn inclusief koffie/thee met wat lekkers en duren 2,5 uur en worden verzorgd vanuit Inloop aan de Aa in het centrum van Almelo. Onze graffiti workshops voor volwassenen zijn voor iedereen geschikt en een uitdaging.
Schetsen en introductie (met hulp)
Gebruik van sjablonen en je maakt indien gewenst thema borden
Gebruik van bescherming (mondkapjes, brillen en een wegwerp-overal)
Gebruik van ‘ gezonde’ spuitbussen op water en/of acrylbasis
Spuiten van je eigen graffiti (1.22 x 61 cm) of een groot kunstwerk samen
Afwerking door de artiest en natuurlijk kijk je mee (een leuke belevenis)

 

Creatieve workshops

In samenwerking met Stichting Thuisteam Twente zijn wij in februari j.l. de inloop aan de Aa gestart. Hier verzorgen wij diverse workshops en activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. Geen stempels en je loopt iedere dag binnen voor een verse kop koffie. Op de woensdagen en donderdag verzorgen wij hier de activiteiten. Op de andere dagen verzorgd STT de activiteiten. Een mooi initiatief.

Wil jij een middag lekker creatief knutselen en met wat moois weer naar huis? Onze creatieve workshops verzorgen wij bij Inloop aan de Aa (hartje centrum) en de locatie van deze workshops zijn dan ook aan de Schuttenstraat te Almelo.

Wat kan je allemaal maken? Wij hebben een breed aanbod in de PvCC en jij kiest elke workshop helemaal zelf wat je gaat maken. Natuurlijk helpen wij je met het knutselen, schilderen of bouwen.
Een wandbord maken, lampenkapjes opfleuren, thema workshops voor de feestdagen en een schilderij maken voor in je woonkamer. Werken met hout of met mozaïek? Je eigen sieradenkastje maken of een dienblad voor kaarsen knutselen? We hebben altijd een wisselend aanbod dus wil je vaker komen? Er is genoeg keuze voor iedereen.

Workshops voor kids en volwassenen met een beperking in ons atelier.

Is meedraaien in een grote groep niet haalbaar om welke reden dan ook? Daar hebben wij alle begrip voor.
Toch een vette graffiti muurplaat met extra hulp en aandacht?
Boek dan op aanvraag jullie eigen privé workshop in de PvCC of op jullie locatie.
Prijzen en data op aanvraag. Neemt u even contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Wij hebben extra zorg en aandacht voor deze kinderen en volwassen, plannen extra tijd in en passen ons tempo aan.

Familie workshops

Boek bij ons samen met je gezin of gehele familie een gezellige en complete workshop. Tijden en prijzen op aanvraag.