Coaching in de nieuwe tijd en blogs 

Welkom in 2020 

Wij leven in 2020 in een bijzondere tijd. Een voor vele mensen heftige periode waarin door allerlei externe gebeurtenissen je eigen innerlijke processen in een stroomversnelling kunnen komen. Meer weten over leven vanuit je hart, transformeren van angsten, waarom dit nu gebeurt en hoe jij je eigen gevoeligheid en intuïtie kan gaan versterken? Wil je meer weten over jouw eigen unieke plek in deze periode? Lees dan mee met mijn blogs. Heb je na het lezen vragen of wil je met mij in contact komen? Ik kom graag met jou in contact. 


Wat ik voor jou kan betekenen?
Ik heb sinds 2012 veel tijd geïnvesteerd in het ontdekken van de maya-kalender (Tzolkin) en intuïtieve ontwikkeling. De Tzolkin is een kalender met een prachtige spiegelende werking die je zelf in kan zetten in jouw eigen groei processen. In 2012-13 heb ik de opleiding Coachen met de Tzolkin gevolgd bij Mayawijsheid. Ik geef in een persoonlijk consult enkele inzichten en de rest kan je helemaal zelf. Uiteraard zorg ik dat je inzichten krijgt in je eigen doelen, levenspad en de stappen die je hierin kan nemen. Je zult zien dat we allemaal uniek zijn en een eigen passie, visie en missie hebben.
Toeval bestaat niet en jij bent niet zomaar degene die dit nu leest. Daarnaast en dat is mijn inziens nog veel meer van belang ben ik er  ben voor jou als mens, als spiegel en neem ik een grote dosis waardevolle levenservaring mee. Levenservaring die je goed uitwerkt maakt je een goede spiegelaar, een opleiding kan hierin een waardevolle aanvulling zijn in mijn optiek. Ik ben Wendy en wie ben jij?
Ik ben Wendy en .....
Een persoon is juist veel meer dan een beschrijving van werkervaring die je
hier op deze website kan lezen en daarom geef ik hieronder zeer persoonlijke informatie over wie ik ben en wat ik doe en met welke motivatie.
Ik ben geboren in 1979 in Hengelo (O)
Ik ben opgegroeid in Weerselo en later in Borne en heb in mijn jeugd al vroeg te maken gekregen met een scheiding en traumatische ervaringen als verlies, onveiligheid en het gevoel 'anders' te zijn. Ik ben op jonge 16 jarige leeftijd in een crisisopvang terecht gekomen in Enschede, waarna ik ging wonen in een kamer-trainingscentrum van een Twentse jeugdzorg-instelling destijds. 
Als jong meisje was ik al avontuurlijk en ondernemend en geboeid door het leven. Ik wou al op de kleuterschool basisschooljuf en moeder worden want wat als een rode draad door mijn leven loopt is liefde voor kinderen. Toen ik in 5 HAVO zat brak voor mij een zeer traumatische periode aan. Na een verkrachting door mijn stiefvader moest ik maanden lang aan de medicatie en intensieve therapie om deze gebeurtenis een plek te kunnen geven. Ik heb daarnaast op eigen (levens)kracht in deze zeer moeilijke levensfase mijn HAVO diploma weten te behalen. Naast het zijn van een vlotte, wervelende en soms naïeve onwetende en getraumatiseerde puber was ik ook erg goed in studeren en heb ik in mijn examenjaar in 2 weken alle lesstof tot mij weten te nemen waardoor ik op een later moment verder kon studeren aan de politieschool en HBO opleidingen. In mijn jeugd haalde ik mijn plezier uit klassiek ballet, piano spelen en creativiteit en later maakte ik in mijn puberjaren de house-scene mee waar ik ook ontzettend veel ervaring heb opgedaan en welke ook fungeerde als uitlaatklep in een zware periode. 
Ik heb het leven van tegenstellingen geleefd, ik heb diepe dalen gekend maar ook hoge toppen bereikt. 
Tussen mijn 22e en 30e jaar heb ik moeten strijden tegen ziekte. Na meer dan 30 operaties was ik na 8 jaar genezen en ook op dit gebied heb ik mogen leren wat gezonde voeding, levensstijl en psyche met je lijf kan doen. Op mijn 34e ben ik gaan ondernemen en dat doe ik nog steeds met veel passie en inzet. 
Nu je dit leest zal je misschien denken: Wat een openheid en wat is dit een persoonlijk verhaal. Ja dat is het ook maar ik wil je ook gaan vertellen waarom juist ik die passionele vrouw, moeder, jeugdwerker en persoonlijk coach kon worden. Ik wil je ook vertellen waarom ik je kan leren om dromen waar te maken en angsten op te lossen en nu in 2020 kan ik mijn licht laten stralen. Wat je zelf niet meemaakt zal je ook niet in een ander kunnen begrijpen en herkennen en daarom ook niet spiegelen. We mogen niet oordelen, tenzij je in de schoenen van die ander hebt gelopen. Een waardevol geleerde les. Iedereen leeft zijn zijn/haar eigen waarheid en dat is ook het bijzondere en mooie aan het leven. 

In liefdesrelaties was ik geen hoogvlieger door alle ervaringen in mijn jeugd en het feit dat ik altijd iedereen wou redden wat mij aardig goed af ging maar zeer onbevredigd en ongelukkig maakte en wonderbaarlijk op mijn 39e kwam ik zeer onverwachts mijn huidige en fantastische man Marco tegen en kwam ik op dit gebied in een vorm van liefde die maakte dat ik mijn rust kon vinden en die mij alle ruimte gaf om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik vond mijn eigenliefde en samen werken wij inmiddels aan mooie projecten. Ik ben begonnen met schrijven van blogs die ik aankomende tijd zal gaan publiceren. De reden dat ik dit doe is omdat ik weet dat al mijn ervaringen een bron van inspiratie zijn voor de lezers en ik vind heel veel plezier in schrijven. 
In  mei 2020 is mijn coachingspraktijk in een versnelling gekomen en merkte ik hoe makkelijk ik anderen verder kon helpen in deze bijzondere tijd. Inmiddels geef ik toegankelijke consulten en help ik je graag een stap verder. 

In mijn leven zijn een aantal mensen geweest die mijn hart verwarmd hebben en die voor mij de grootste motivatie zijn geweest om door te gaan, om nooit op te geven, om mijzelf te blijven ontwikkelen en om een goed voorbeeld te worden voor anderen. 
Mijn kinderen Youri & Djaimy het grootste geluk dat mijn wens om moeder te worden al vroeg in mijn leven uit kwam. Inmiddels zijn dit twee grote lieve en sterke mannen die op de middelbare school werken aan hun eigen dromen. Youri gaat volgend jaar naar de Universiteit creatieve technologie studeren en wil de wereld ontdekken en Djaimy weet nog niet precies wat hij gaat doen met zijn talenten na de HAVO maar ik zie sterke gelijkenissen in talent, plezier en hobby bij mijn beide zonen. Mijn diepe liefde voor hun en de lessen die zij mij hebben geleerd zijn voor mij van de grootste waarde in dit leven. Ik zeg ook altijd: kinderen zijn de sterkste en mooiste spiegels waar je in mag kijken. Dit hoeven niet eens je eigen biologische kinderen te zijn. Ik heb naast mijn eigen biologische kinderen, 2 (bonus) kinderen Karlijn en Luuk en ben iedere dag met heel veel plezier sociaal cultureel jeugdwerker en daarnaast persoonlijk en spiritueel coach. Ik bedank hierbij ook mijn moeder die mij heeft laten zien hoe ik een goede moeder kon worden, ik bedank haar ook voor de warme band die wij vandaag de dag samen hebben. Ik dank mijn Opa en Oma (daarboven) die mij een groot deel van mijn kind zijn hebben opgevangen. Ik dank mijn vader dat hij mij samen met mijn moeder een leven gaf. Ik bedank elke dag mijn grote liefde en beste vriend Marco dat hij naast mij staat, mij motiveert en vooral ook hoe hij mij heeft gespiegeld heeft om dicht bij mijzelf te blijven en in positiviteit te stralen zodat we onze gezamenlijke dromen waar kunnen maken en een goed voorbeeld te zijn voor andere mensen. Samen zijn we complementair en een liefdevolle eenheid. Ik bedank de vaders van mijn kinderen dat ze mij het mooiste hebben gegeven dat ik kon krijgen, ik bedank ze zelfs dat ik de opvoeding alleen kon doen al was dat soms ontzettend zwaar. Als ik nu in de ogen van mijn zonen kijk dan denk ik: 
Yesss, hier heb ik het voor gedaan, het was het allemaal waard !!!! Ik bedank ook mijn ontzettend lieve en fijne vriendinnen Brenda, Saskia, Chantal, Marianne en Kirsten en de andere krachtige vrouwen in mijn leven. Daarnaast zijn er uiteraard ook een aantal mensen geweest die mij hebben gespiegeld in hoe ik juist niet met andere mensen wil omgaan. Ook hen ben ik ontzettend dankbaar. Wat mijn leven heel prettig maakt deze dagen is dat ik werkelijk iedereen alle liefde en geluk gun, vergeving is ontzettend fijn en licht lieve allemaal!  Als laatste bedank ik jou voor het lezen en dat je hier nu bent op dit moment. 

Jij bent mijn andere ik... dank je wel daarvoor! 

Hoe kom je met mij in contact?
Stuur een email of een whatsapp! 

Wendy@pvcc.nl 
0640456162

Blog 1 
DE TIJD WAARIN WE LEVEN 

Lieve mensen 🤗 
©️ eigen tekst (delen knippen/plakken niet gewenst) 
Ik schrijf als coach tevens lichte teksten met als doel om stof tot nadenken aan te rijken. Mijn waarheid hoeft niet jouw waarheid te zijn en communicatie onderling kan in mijn coaching alleen maar open en eerlijk zijn. Ik schrijf met het doel om te verbinden en licht te versterken. Ik ben blij dat ik mensen mag inspireren met mijn teksten en dat ik warme en fijne reacties mag ontvangen van jullie. 
 
Van C naar BLM en nu naar zwarte Piet en geweld dat altijd al bestaat en ik zie veel mensen nu  moeizamer functioneren in de veranderende wereld. 
Strijden, verdeeldheid creëren, groeperingen vormen en alles tegen elkaar opzetten. Allemaal lage energie, die van angst en boosheid. Door je angst of boosheid ben je eerder tevreden met schijnveiligheid. Denk daar maar eens diep over na en voel dat maar eens in jezelf. 

Dat eenheid krachtig maakt (i.p.v machtig) maar dan wel op een goede wijze. Wat er misschien al wel decennia speelt blijft zo op de achtergrond want we zijn veel te druk met boos zijn, er tegen in gaan en ons verder laten verdelen en vooral de angst ons laten leiden 🏠 Bezig zijn met anderen, slecht praten en veroordelen en in hokjes plaatsen. De wereld zit er vol mee. Kijk eens gewoon alleen naar jezelf en begin daar eens! Dit alles leidt ons af en laat ons zitten in ons hoofd. Het kan gewoon niet zo zijn! Ik ga dat niet geloven. Daarom doen we als of het niet bestaat. Is toch veel makkelijker? Ik lees er niets over in de krant en zie ook niets op televisie of internet. Laten we ons nu maar aan de regels houden want dan kunnen we volgend jaar weer gewoon gaan doen. Dat kan jouw keuze zijn en die respecteer ik. In mijn belevenis (en god-zij-dank in die van steeds meer mensen om mij heen) is er al een tijdje een verschuiving gaande in bewustzijn. Die van 3 naar 4 en 5 ofwel van hoofd naar hart. Onze wereld en waarden veranderen en wij zijn niet de heersers van deze planeet of de kosmos al denken mensen dat soms wel en dat heb ik nooit begrepen. Daar wil ik mij niet aan verbinden. 
Dat wat donker is komt aan het licht ❤✔ en feit is dat sterren geen licht kunnen geven als het zo nu en dan niet even heel erg donker is. 
Er is chaos nodig om op te ruimen. De dualiteit in alles. 
Nu kan je dit bericht bestempelen met je hoofd. Dat mag je doen 🙂 jouw leven jouw keuze. 
Ik vraag je slechts om even een moment naar binnen te gaan en even te voelen wat ik schrijf en waarom. En dan te genieten van jouw dag, jouw dierbaren en eens verder te kijken dan je neus lang is. Ik post geen ellende en inhoudelijke afschuwelijke zaken want ik kan niemand bereiken op deze wijze. Als jij daar klaar voor bent is het aan jou! Als je meer wilt weten of getriggerd bent door dit bericht dan is er genoeg te lezen door zelfonderzoek. 
Ik wens jullie allemaal een fijne dag toe! 
Er komen nog bijzondere tijden aan en allemaal gaat dit gemoeid met onze eigen innerlijke processen. In de intentie van dit bericht zit niets meer dan licht ✌❤✔ .. en als jij die ene bent die vandaag dit leest dan is het al een prachtig verhaal. Dank daarvoor! 
Ik wens je een fijne en zonnige ☀️ dag toe 
Liefs Wendy