Coaching in de nieuwe tijd en de oude wijsheid van de Maya's

Welkom in 2020 

Wij leven in 2020 in een bijzondere tijd. Een tijd die door het wijze Maya volk al aangewezen is als de overgangsperiode naar een nieuwe bewustzijn. Als je op dit moment in de wereld kijkt dan ziet het er niet zo fijn uit. De wereld lijkt een plek die draait op angst voor ziekte en dood terwijl jij die dit leest het besef heeft van binnen dat wat je aandacht geeft groeit. We lijken nu allemaal de angst te voeden. Ik doe daar niet aan mee. In 2012 werd geschetst dat het Mayavolk het einde van de aarde zou hebben voorspeld. Dit is per definitie onjuist en totaal verkeerd geïnterpreteerd. De overgang van het vissen naar het aquaruis tijdperk is inmiddels een feit. Steeds meer mogen wij ons gaan her-inneren wie wij werkelijk zijn en dat wij goddelijke wezens zijn die hier met een taak zijn. Juist in dit moment, juist in deze plotseling veranderde wereld. Alles wat zich nu aan ons openbaart bestaat al ontzettend lang. Het is een gecontroleerde agenda die uitgerold is door de rijkste & machtigste mensen die bijna alles bezitten als het gaat om materie en de farmaceutische industrie aansturen en daar nog rijker van worden. En juist daar spreek ik je nu aan want deze wereld is veel meer dan materie!  Er is veel meer dan we kunnen zien. Dat is ook precies de reden dat we 'gewist' beginnen aan dit leven. We worden opgevoed en volgestopt met kennis en wetenschap op basis van het hoofd, terwijl de magie zich daar juist helemaal niet bevind. Ben jij aan het ontwaken en wil je klaar zijn voor jouw taak? Verenig je dan met mensen die communiceren op hetzelfde level als jij dat doet! Wil je het collectief helpen? Wil jij jouw kracht ontdekken en heb je wat hulp nodig? Je leest dit niet voor niets want toeval bestaat niet! Neem dan een kijkje in de wondere wereld van het oude Maya-volk die je precies kan laten voelen wat jou passie, visie en missie is in deze bijzondere tijd. Wij zijn allemaal uniek en samen zijn we zoveel sterker. Wij zijn de mensen die creëren, wij zijn in staat om zoveel meer te creëren dan wij nu doen.  


Wat ik voor jou kan betekenen?

Ik heb sinds 2012 veel energie geïnvesteerd in het ontdekken van de maya-kalender (Tzolkin) en intuïtieve ontwikkeling. Ik heb trainingen en consulten verzorgd en al veel mensen kunnen ondersteunen. 

 De Tzolkin is een natuurlijke kalender met een prachtige spiegelende werking die je zelf in kan zetten in jouw eigen groei-processen. Het werkt heel puur en aards en past heel mooi in deze nieuwe tijd waarin we samen aangekomen zijn. In 2012-13 heb ik de opleiding Coachen met de Tzolkin gevolgd bij Mayawijsheid. Ik ben klaar voor alles waarvoor ik hier op aarde gekomen ben. En jij bent dat ook! Alleen al het feit dat jij hier terecht komt zegt al genoeg, nietwaar? 


Hoe kom je met mij in contact?
Wendy@pvcc.nl 
06-40456162