Graffiti kinderfeestjes.
Bewezen de leukste, stoerste en met de allermooiste resultaten!

Met stip de allerleukste en stoerste feestjes in de regio Twente. We hebben niet voor niets in 2017/2018 meer dan 70 top-beoordelingen mogen ontvangen van onze klanten met het maximale aantal te behalen sterren. Daar hoeven wij onszelf dus niet meer te promoten. Succes is gegarandeerd: Wel of niet creatief? Het maakt helemaal niets uit! Super cool voor jongens en meiden! Onze feestjes zijn speciaal voor kinderen v.a. 7 tot 16 jaar oud. Ben je jonger en kan je niet wachten? Dan mag je met 6 kinderen je feestje komen vieren, wij zorgen dan voor wat extra hulp (voor kinderen van 6 jaar)

Onze kinderfeestjes zijn een geweldige kennismaking met graffiti kunst. De kinderen spuiten hun eigen naam of een ander kreet en wij zorgen voor de afwerking. Een super stoer feest en een prachtig kunstwerk mee naar huis. Wij verzorgen deze feestjes het gehele jaar door op onze locatie in Almelo en op aanvraag op jullie eigen locatie.

Tip van ouders: vier je feestje samen met je vriend/vriendin en deel de kosten!

Graffiti kinderfeestjes in de PvCC (Almelo) 

Een graffiti feest is een unieke belevenis. Ouders en begeleiders gaan gratis mee en krijgen een arrangement inclusief koffie/thee en wat lekkers.
Nergens geen omkijken naar en geen rommel in jouw huis. Dat is nog eens fijn! Wij maken samen met jullie de mooiste graffiti wandborden en zorgen voor een strakke afwerking. Je kiest je gewenste naam of kreet en wij helpen je met spuiten en verzorgen een prachtige afwerking. Succes gegarandeerd. Is je kind creatief of juist niet? In de PvCC maakt dat helemaal niets uit. Iedereen vind het een geweldige activiteit en alle kinderen gaat trots weer naar huis met een prachtig aandenken.

Onze kinderfeestjes zijn inclusief goede bescherming en alle materialen en een groot wandbord van 1.22 x 61 cm (breedte x hoogte) en spuitbussen op water en/of acrylbasis in alle kleuren van de regenboog en geen extra (verborgen) betalingen voor bescherming want zeg nu eerlijk? Goede bescherming is verplicht en daarom altijd inclusief en tijdens onze kinderfeestjes. Wij werken met categorie mondkapjes die geschikt zijn voor het graffiti spuiten (Categorie PFF2 maskers en veiligheidsbrillen) De wandborden kunnen in bijna alle personenauto’s vervoerd worden.

Inclusief vakkundige afwerking door de artiest dus altijd een vette creatie mee naar huis of het kind nu heel creatief is of wat minder. In onze ateliers kan je naast graffiti spuiten ook even tekenen of spellen spelen dus vervelen zit er absoluut niet in.
Jullie eigen feesttafel met ranja en wat lekkers staat voor jullie klaar bij binnenkomst.

LOCATIE ALMELO (Inloop aan de Aa, Schuttenstraat 3-7, Centrum)

Wat zit er bij de prijs in?
Een groot wandbord van 1.22 x 61 cm voor iedere deelnemer.
Gebruik van kwalitatief goede spuitbussen op water/acrylbasis in alle kleuren van de regenboog.
Mondkapjes, brillen en bescherming.
Jullie eigen feesttafel met drinken en wat lekkers.
Vakkundige afwerking en altijd een vet resultaat mee naar huis voor ieder kind.

Wil je graag afsluiten met een patatje en/of snack dan kan je terecht bij cafetaria ‘de Waag’ welke gelegen is naast de PvCC.


Een arrangement met koffie/thee en wat lekkers voor de begeleiders.
Hulp en instructies (les) bij het spuiten en de vakkundige afwerking door onze graffiti specialist.
Een prachtig graffiti kunstwerk mee naar huis voor op je slaapkamer.

In 2019 te reserveren voor groepen van 8 kinderen (of meer) op woensdag, donderdag en eventueel op vrijdag na schooltijd. Je komt na school naar de PvCC en geeft ons even aan hoe laat jullie aanwezig zijn. Parkeren doe ik (bij beschikbaarheid) gratis aan de Bartelshoek te Almelo (1 uur blauwe zone)

8 personen:  € 159,00 euro all-in
(extra kind € 18,95)

Graffiti workshops op jullie locatie? 

Op kou kan jij je prima kleden en regen is ook goed te omzeilen dus boek je feestje het hele jaar outdoor.

Vraag ons naar de mogelijkheden.
Wij zorgen altijd dat alles schoon blijft en indien gewenst zoeken wij naar een pleintje, viaduct of grasveld in jouw buurt. Zorgen jullie voor een droog plekje onder de carport of een partytent o.i.d bij regen? Mooi zo: dan zijn we er klaar voor!

Op locatie verzorgen wij 2 varianten van de graffiti workshops:

  1. Wandbord XL spuiten met naam/kreet (1.22 x 61 cm) AANBEVOLEN EN MEEST GEBOEKT
  2. Wandbord M spuiten met letter(s) (61 cm x 31 cm)

 

Duur: Afhankelijk van aantal deelnemers.

Kosten XL workshop € 18,95 per kind (v.a. 10 kids)
Kosten M workshop €12,95 per kind (v.a. 20 kids)

Inclusief wandbord gebruik van alle spuitbussen, mondkapjes, brillen en de vakkundige afwerking door onze graffiti artiest.

Wil je graag afbeeldingen spuiten of heb je andere (resultaat) wensen dan gelden er toeslagen die je bij ons kunt opvragen.

Op de reservering van onze feestjes zijn de volgende annuleringstarieven van toepassing: Indien na de reservering tot de aanvangsdatum van de uitvoering van de werkzaamheden, de overeenkomst geannuleerd dan wel gewijzigd wordt dan gelden de volgende tarieven welke ook van toepassing zijn bij wijzigingen in het aantal deelnemers.
Annulering tot 4 weken voor de aanvangsdatum: 25% van de totale som.
Annulering tot 2 weken voor de aanvangsdatum: 50 % van de totale som.
Annulering tot 1 week voor de aanvangsdatum: 75% van de totale som

Het is niet toegestaan zelf etenswaren en/of drinken mee te nemen. Kinderen die een allergie hebben zijn hier natuurlijk van uitgezonderd.

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen en lees je onderaan op de homepagina van deze website.