Graffiti muurschilderingen en bestelling wandborden 

Ook een vette graffiti muurschildering op jouw slaapkamer? Of misschien wel in jullie speelkamer of game-ruimte? Bij ons is alles mogelijk en altijd tevreden klanten en wij doen dit nu al 4 jaar! Wil je een naam, logo, thema of een afbeelding? Vraag ons ernaar! De artiest komt bij je thuis en maakt er altijd precies van wat jij wenst!

Daar kan een nieuw behangetje toch niet tegenop? Wat jij hebt heeft niemand en het is ook nog eens persoonlijk en alleen voor jou gemaakt. Wij spuiten jullie eigen kunstwerk al v.a. 159 euro inclusief alle materialen.
 
Een offerte vraagt u eenvoudig en vrijblijvend aan per email of middels het contactformulier op deze website.

Geeft u daarbij de onderstaande informatie aan ons door zodat wij een goede inschatting kunnen maken van de kosten.
Persoonlijke wensen
De maat van de gewenste muurschildering.
Ondergrond van de muurschildering (stuc, spac, baksteen,structuurverf, gips e.d )
Locatie werkzaamheden en de gewenste levertijd
 
Wandborden bestellen 
 
Liever een verplaatsbare schildering op een plaat van MDF? Dan bestel je gewoon een wandbord bij de PvCC. Een super cool cadeau voor een verjaardag of bijzondere gelegenheid. Gegarandeerd succes! 
Wandborden zijn gemaakt van MDF materiaal en leverbaar in 2 verschillende afmetingen
(afwijkende afmetingen op aanvraag) 
Uw kunstwerk kan indien gewenst aangevuld worden met persoonlijke wensen zoals bijvoorbeeld een voetbal, een skateboard, een muzieknoot, een animatiefiguur, cartoons, een balletschoen enzovoorts. 
Zodra de bestelling gereed is ontvangt u een bericht en kan de bestelling afgehaald of worden bezorgd indien gewenst. Informatie tarieven voor bezorging op aanvraag.

Wandbord 1.22 x 81 cm € 129,00
Wandbord 2.44 x 1.22 cm € 179,00

Prijzen zijn richtlijnen en afhankelijk van de wensen van onze klanten. U krijgt vooraf altijd een vaste prijs. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.