Graffiti muurschilderingen en bestellingen wandborden.
Wij leveren onze diensten in heel Nederland.

Muurschilderingen v.a. 129 euro en altijd iets unieks en stoers.

Bij ons betaal je 0.19 cent brandstofvergoeding gerekend v.a. de postcode 7607 JA (locatie Almelo) of 7548 PK (Locatie Enschede) Voor elke 15 minuut dat onze artiest moet reizen vragen wij een tijdvergoeding van 5 euro om het betaalbaar te kunnen houden. Dit doen wij op basis van www.routenet.nl

Een uniek graffiti kunstwerk als decoratie, in uw onderneming, winkel, op de slaapkamer van uw kind, in uw bedrijfspand: Altijd een unieke muurschildering! U krijgt iets dat bijzonder is en origineel zal blijven.

Een offerte vraagt u eenvoudig en vrijblijvend aan per mail of middels het contactformulier op deze website.

  • de maat van de gewenste muurschildering
  • soort afbeelding bv reclame schildering of decoratie
  • ondergrond van de afbeelding (stuc, spac, baksteen,structuurverf, ongeschilderd gips)

De mooiste graffiti op slaapkamers laat je over aan het vakkundige PvCC team. Alle thema’s zijn te boeken. In ons team is alle expertise om geheel naar wens een muurschildering te maken.

Voetbal graffiti muurschilderingen boek je ook bij de PvCC.

Liever een verplaatsbare schildering op een plaat van MDF? Dan bestel je gewoon een wandbord bij de PvCC.

Wandborden zijn gemaakt van MDF materiaal en leverbaar in 3 verschillende afmetingen met vrije naamkeuze en 5 kleuren naar keuze. Uw bestelling kan indien gewenst aangevuld worden met persoonlijke wensen in overleg zoals een voetbal, een skateboard, een muzieknoot, een animatiefiguur, cartoons, een balletschoen enzovoorts. Zodra de bestelling gereed is ontvangt u een bericht en kan de bestelling afgehaald of worden bezorgd indien gewenst. Informatie tarieven bezorging op aanvraag.

Wandbord 1.22 x 61 cm: € 59,00
Wandbord 1.22 x 81 cm € 79,00
Wandbord 2.44 x 1.22 € 149,00

Graffiti op speciale objecten?

Wij pimpen ook protheses en spalken voor klanten. Jurrien hebben wij blij mogen maken met een schildering op zijn beenprothese. Thorsten hebben wij blij mogen maken met een stoere graffiti spalk. Ook borden voor rolstoelen en alle denkbare objecten verfraaien wij voor jullie.