Lopende Projecten

WEEK 18

Yeahh, wat een gezellige kids en wat een heerlijk weertje erbij vandaag πŸ™Œ

Fase 4 project Almelo. Vandaag op de hoek Knoopshofte/Nieuwstraat βœ…

Ondertussen werken we zelf nog door naar het eindresultaat en gaan we na het weekend voor de puntjes op de spreekwoordelijke i in dit project β˜€οΈπŸ™πŸ€

Morgen gaat de coating op de afgeronde objecten en volgende week leveren we met veel plezier op aan de Gemeente Almelo βœ…

Alle kinderen die geholpen hebben: 
goed gedaan en hartelijk dank voor jullie enthousiasme πŸ’ͺπŸ‘Œ

Allemaal nog een heerlijke zonnige dag gewenst πŸ‘‹πŸŽ¨

Vandaag was de eerste dag jeugdwerk in de Gemeente Almelo en wat hebben we genoten van het enthousiasme van alle  kinderen die ons geholpen hebben.

Deze week zijn we lekker gestart met 'graffiti' workshops voor Sportaal Enschede (West). 

Vervolgens zijn we meteen verder gegaan met de voorbereidingen voor de workshops voor morgen. 

In het project 'achter de Molen',  waar we met kinderen gaan werken aan een 8 tal platen die opgehangen worden in de openbare ruimte. 

Wil je een kijkje komen nemen morgen?  (02-05-22)

Van harte welkom tussen 11 en 16 uur op locatieπŸ™β€οΈ


 Almelooooo IT is 🎨 29-04-2022
Vandaag zetten we de puntjes op de spreekwoordelijke i en ronden we af en heeft Annemiek een prachtige en vrolijke winkel. Bijna gereed πŸŽ‰πŸ₯³
Wat een verschil en wat een kleurrijke gevel is het nu al geworden. Nieuwsgierig geworden en wil je het eindresultaat zien? Check dan de website voor de openingstijden en ga vooral zelf eens kijken πŸ™

Wil jij ook een mooie muurschildering en echt op een unieke wijze opvallen? Stuur ons gerust eens een berichtje om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! 
wendy@pvcc.nl of 06-40456162 πŸ™Œ

week 17

Intussen zijn we opgesplitst als team door heel Twente.  Joris is de aankomende twee weken met Wendy naar Almelo voor Fase 1 van het project 'achter de Molen'.

Wesley werkt door in project 'Stroinkslanden' fase B.

week 17 afgerond & opgeleverd

Project Boswinkel te Enschede zoals het was

Zeg eens zelf? Hier kan je toch niets anders dan blij en vrolijk van worden? Vandaag sluiten we weer een project af. Als we zien hoe dit project vanaf het papier nu het leven is ingeblazen dan is dat ook voor ons absoluut een geniet moment.

Van een situatie dat de buurt met ergernis uitkeek vanaf het balkon op een groot lelijk huis in een veld in een mooi stuk natuur sluiten we vandaag dit project.

Wij bedanken alle betrokken buurtbewoners voor hun inzet, de samenwerking en hun enthousiasme over dit resultaat. Vandaag werkt Ruben het object netjes af en komt er een speciale coating overheen. Een coating die de levensduur verlengt en het kunstwerk bescherming geeft.

Een project tot leven blazen vergt soms een lange voorbereiding. Van de eerste gesprekken tot een eerste ontwerp, van iedereen enthousiast meekrijgen tot toestemming verkrijgen van eigenaren van objecten. 
Dit object gaat in onze portfolio als een zeer geslaagd project en deze lente ontstond met dit project ook het ultieme lente gevoel toen dit zaadje uit kwam.

We hopen dat de buurt en voorbijgangers er nog heel lang plezier van ondervinden. Iedereen bedankt voor het vertrouwen in onze praktijk.

Dank!