Wie zijn wij?

Volg je hart en je dromen en geef niet op.... het verhaal van de PvCC en oprichtster Wendy Ringelink (voorheen Leerkotte) 

Bij ons klop je aan voor .... 

Sectie Creativiteit & Jeugdwerk

Jeugdwerk & graffiti kunst 

Graffiti schilderingen op slaapkamers

Opzetten van nieuwe maatschappelijke projecten in de zorg  

Projectmanagement openbare ruimten

Verfraaien van straatkasten en gevels in jouw gemeente

Sectie Coaching & nieuwe eigentijdse Literatuur

Individuele coaching nieuwe tijd

Spirituele coaching met de Maya/Tzolkin en blogs met een vernieuwende kijk op onze wereld 


Oprichtster Wendy start in 2013 haar eerste eigen onderneming (Praktijk voor Levenspad-coaching) welke zich destijds richtte op individuele & spirituele vorm van coaching en trainingen voor mensen die bezig waren met eigen ontwikkeling en bewustwording.
Wendy had vanaf haar 17e levensjaar al ervaring opgedaan in het politiewerk, als hoofdagente, het gemeentewerk en in het welzijnswerk en dan met name het jeugdwerk. In 2016 werd het element creativiteit aan de PvCC toegevoegd en werd de naam Praktijk voor Coaching en Creativiteit geboren. De afgelopen 4 jaren heeft ze als projectleider prachtige projecten weten op te zetten en uit te voeren samen met ervaren jeugdwerkers en regionale graffiti artiesten. In 2012 heeft Wendy naast haar reguliere werkzaamheden voor overheden en welzijnswerk een coachingsopleiding gevolgd bij Elvira van Rijn, bekend van het boek Mayawijsheid op je levenspad. Vanaf 2014 verzorgde zij al persoonlijke consulten en meerdaagse trainingen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling. In 2018/19 heeft zij in Almelo samenwerking met een zorginstantie een dagbesteding opgezet voor mensen met een zeer uiteenlopende vorm van hulpvragen. Inmiddels draait deze dagbesteding succesvol en is ze haar pad verder gaan vervolgen met nieuwe uitdagingen. Mede ook in dit project heeft de PvCC waardevolle ervaring opgedaan in het werken met volwassenen met beperkingen en het projectmanagement. In 2020 zal er meer aandacht besteed worden aan de veranderende wereld en eigen ontwikkeling in de sectie coaching van de PvCC. Wij zullen elke week nieuwe zelf geschreven publicaties presenteren met thema's die gaan over verbinden, oplosse n van angsten. uit je hoofd, in je hart en de nieuwe tijd, de veranderende wereld en bewust-worden. Ook wij groeien mee met de wereld en de tijd.


Onze prettige en eigentijdse manier van werken met volwassenen en jeugd is vakkundig, gericht op groei en talentontwikkeling en een mooie transformatie in ontwikkeling, vandaar de vlinder in ons logo! 

Meer weten over de persoon achter de PvCC? Klink dan even op deze link en lees alles over Wendy en haar manier van coachen en eigen levensverhaal

De afgelopen jaren hebben wij veel mooie opdrachten mogen uitvoeren waarvoor onze dank aan u. 

Iedereen is van harte welkom in de PvCC.

Wendy Ringelink
Directeur
Coach en ontwikkelaar 
Sociaal cultureel jeugdwerker
Spiritueel coach nieuwe tijd 
Projectleider 

Remy Hofman
Allround graffiti artiest
Graffiti projectleider PvCC (artistiek) 

Teamlid sinds oktober 2016

Wij werken met veel plezier in onze graffiti jeugdprojecten samen met jongerenwerker
en vooraanstaand artiest Joris ten Vaarwerk uit Hengelo  

Onze vak-fotograaf Bjorn van den Elst, ook wel bekend als Stadsfotograaf Almelo maakt op uw en ons verzoek de allermooiste rapportages van onze projecten. Altijd een scherp plaatje en een mooi aandenken aan uw project. 

In onze projecten werken wij samen met het Enschedese bedrijf No-Tags. Zij verzorgen de vakkundige reiniging en coating van onze kunstwerken waardoor wij u een compleet plan aanleveren van A tot Z

Hieronder een greep uit onze tevreden opdrachtgevers en samenwerkers 

Wij bedanken jullie voor de prettige samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen!