Ieder feest: Altijd bijzonder, uniek en succesvol. In de PvCC beleef jij het mee! Voel je welkom.

Personeelsfeest, teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of feest met ieder gewenst thema. Het thema graffiti spreekt iedereen aan en succes gegarandeerd. Uniek in de PvCC is de garantie dat je altijd met een kunstwerk naar huis gaat. 

Een graffiti wandbord spuiten in elk gewenst formaat, thema of misschien wel een mega groot kunstwerk maken samen? Samen een muur pimpen bij jullie op de zaak of vereniging?
Standaard werken wij op feestjes met wandborden met een afmeting van 1.22 cm breed en cm 61 hoog.
Samen schetsen en natuurlijk helpen wij jullie hierbij. Wij spuiten de ruwe schets op jou eigen wandbord en daarna kan jij je uitleven met spuitbussen in alle kleuren van je regenboog. Uniek in de PvCC is dat wij indien gewenst de afwerking verzorgen en jij daarom verzekerd bent van een mooi eigen kunstwerk als aandenken aan dit gave en bijzondere uitje.

Onze feestjes zijn standaard inclusief koffie/thee en wat lekkers en gebruik van alle materialen en bescherming. Wij werken met FFP2 mondkapjes en veiligheidsbrillen.

Drinken en hapjes op aanvraag mogelijk. Een compleet verzorgde middag of avond en een unieke belevenis om nooit meer te vergeten? Een lekkere lunch bestel je al voor € 9,95 p.p.

Bij ons kan je alle (creatieve) kanten op en wij denken met jullie mee.

Voor prijzen en afstemming stuur je ons even een bericht (contactformulier)

Het gehele jaar te boeken op de hoofdlocatie in Almelo aan de Schuttenstraat 7 of op jullie eigen gewenste locatie.

Al te boeken v.a. € 29,95 per persoon.